OVER MIJ

HAKAN EYIMEN

INSTRUCTEUR

Student Sociaal-Cultureel Werk

Ik ben Hakan en ik woon nu al 3 jaar in België. Dit jaar ben ik begonnen met mijn studie Sociaal-Cultureel Werk aan UCLL. Ik wil graag mijn achtergrond met jullie delen, vooral voor degenen die Nederlands aan het leren zijn, om jullie aan te moedigen.

Taalvaardigheid: Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om een nieuwe taal te leren. Ik heb Module 4.2 in het Nederlands afgerond bij PCVO Moderne Talen en extra lessen gevolgd in Leuven (ILT) om mijn taalvaardigheid te verbeteren. Het kost tijd en moeite, maar het is mogelijk met toewijding en oefening!

Technische Vaardigheden: Misschien hebben sommigen van jullie interesse in technologie. Ik heb de opleiding tot Junior Developer bij CVO Verdieping afgerond, waar ik leerde werken met Python en Linux.

Voorbereidingstraject IVANHOE: Voordat ik aan mijn huidige studie begon, heb ik een jaar lang een voorbereidingstraject genaamd IVANHOE gevolgd. Onthoud dat het nooit te laat is om te leren en te groeien.

Vrijwilligerswerk: Ik geloof sterk in vrijwilligerswerk. Ik ben een taalbuddy geworden om anderen te helpen met hun taalvaardigheden. Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan met mensen die mentaal gehandicapt zijn, zowel bij Arktos als bij Laekerveld. Solidariteit is belangrijk voor me, daarom ben ik betrokken bij de campagne van Vluchtelingenwerk.

Andere Interesses: Mijn passie gaat verder dan studeren en werken. Ik heb een cursus gevolgd om animator te worden in Gent en ik speel theater bij HET GEVOLG, met optredens in Hasselt en Tongeren. Muziek is ook een grote liefde; ik zong mee in het Regenboogkoor in Genk. Bovendien ben ik studentenvertegenwoordiger geworden bij PXL en schreef ik een artikel voor het Avansa-magazine als vrijwilliger in de redactieraad.

Toelichting: Ik deel mijn kennis en help nieuwkomers in opvangcentra, bibliotheken en tijdens cursussen. Het is een geweldige manier om anderen te ondersteunen.

Mijn droom is om te werken in het sociaal werk en bij te dragen aan de samenleving in België. Ik kijk ernaar uit om mijn toekomst hier verder vorm te geven en ik moedig jullie aan om te blijven leren, groeien en bijdragen aan jullie nieuwe thuis.

Laten we samen bouwen aan een mooie toekomst!

Met vriendelijke groet,
Hakan

     

EmaIl
hakaneyımen96@gmail.com